Moi!

Kiva, että löysit sivuilleni. Olen graafinen suunnittelija ja monipuolinen visuaalisen alan ammattilainen. Olen valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Metropolia ammattikorkeakoulusta ja työskennellyt suunnittelijana 2,5 vuotta Dog Design -suunnittelutoimistossa. Kokopäiväiseksi freelanceriksi ryhdyin marraskuussa 2015.

Olen suunnitellut yritys-, tapahtuma- ja näyttelyilmeitä, web-sivuja, lehtiä, kirjoja ja labeleita. Lempilapseni on Unknown Cargo -galleria, jonka ilmeen vartijana olen kulkenut vuodesta 2013. Valokuvaus, sisällöntuotanto ja sosiaalinen media kiinnostavat myös. Olen kirjoittanut neljä vuotta Kotilo-sisustusblogia Aller Medialle.

Graafisena suunnittelijana olen tinkimätön laadun suhteen. Mielestäni ammattitaito on kokonaisajattelussa ja viimeistelyssä. Seuraan innolla visuaalisia trendejä ja laajennan koko ajan osaamistani. Olen myös kiinnostunut siitä, miten graafinen suunnittelija voi vaikuttaa suunnittelun lopputuotteen ekologiseen jalanjälkeen. Lopputyössäni tutkin, mitä ekologinen graafinen suunnittelu voi olla.

Harrastan rannoilla vaeltelua, parvekepuutarhaa ja taidemuseoita. Kesäisin tykkään purjehtia ja liikkua saaristossa. Talvisin tähtäilen kameralla kuurankukkia.

Ota yhteyttä niin jutellaan ja ideoidaan yhdessä!

 

Johanna Hörkkö
synt. 1984

Graafinen suunnittelija, medianomi 2014, Metropolia Ammattikorkeakoulu /
Luokanopettaja, KM 2009, Turun Yliopisto

johanna.horkko(a)gmail.com
+358 40 583 8901